Els nostres treballs

C/Mascaró  - Barcelona -
Reforma parcial de vivenda

Es tractava de donar espai de treball a la cuina amb un 

emmagatzematge polivalent, creant una comunicació 

fluida entre l'accés a la vivenda-cuina-menjador

Riera Blanca - Barcelona
Reforma parcial de vivenda

 La proposta inicial va ser la d'ampliar la cuina al safareig, per a guanyar emmagatzematge, al anar coneixent les necessitats reals dels clients, finalment s'integra una habitació a la cuina, creant un nou espai de circulació a l'immoble facilitat per la incorporació de les portes corredisses, amb un gran armari donant solució a les necessitats, s'utilitza una encimera de pedra sinteritzada també per a la paret. 

Martí Codolar  - Hospitalet -
Reforma parcial de vivenda

La idea principal treballada amb els clients

 era la de reforçar la comunicació entre espais.

Riera Blanca - Barcelona
Reforma de cuina

La idea principal treballada amb els clients

era donar una major utilitat a la cuina

Ramón y Cajal - Hospitalet
Reforma de cuina i bany fase I

La proposta era de donar una nova circulació relacionant la cuina amb el menjador amb dos accessos, ajustant el safareig a les necessitats bàsiques, amb un tancament d'alumini a tota alçada integrat amb la mateixa peça de Neolith de l'encimera.  

Ronda Torrassa - Hospitalet
Reforma de cuina

La proposta ha estat incorporar una part del rebedor a la cuina donant així una millor circulació i incorporant una taula  polivalent tant pel rebedor on poder deixar les claus al accedir a casa com pot servir-nos per a fer un esmorzar. Al safareig el propòsit era amagar la rentadora, es presenta la solució deixant la rentadora integrada a la cuina per la part interior.

Rambla Catalana  - Hospitalet -
Millora funcional de bany

La idea principal treballada amb els clients

 era la de substituir la banyera per a un plat de dutxa.

Independència - Barcelona
Reforma integral

Proposta amb esperit valent tant pel que fa a la distribució com pels acabats, podeu veure amb el link una realitat en 3D de la reforma.  És important quan penseu en la reforma que voleu, mantenir el contacte amb l'empresa que determineu us realitzi l'obra, d'aquesta manera podreu donar a conèixer totes les vostres necessitats, i la planificació serà més encertada pels vostres interessos.

No deixeu de veure l'enllaç us podreu desplaçar pel pis...    

 ttps://realityview.es/tour/?m=7yGUC2Au6yp 

Can Ros - Barcelona
Reforma cuina

´La proposta era aconseguir actualitzar i endreçar una cuina formulada fa 70 anys amb el mínim cost possible.

Efectuem uns treballs mínims necessaris de millora d'instal·lacions vistes, sobre un esmaltat manual de la ceràmica existent i un mobiliari de cuina el qual es podia anar completant amb accessoris, a mida de les necessitats, cobrint això si les inexcusables aigüera, placa i campana extractora.

Plaça Bonsuccés - Barcelona
Instal·lació porta exterior

El propòsit era complir amb les mesures d'estalvi energètic referents a disposar de tancaments automàtics a les portes per evitar que estiguin obertes i propiciar un malbaratament d’energia a l’exterior 

Juan de Gafray - Barcelona
Reforma parcial habitatge

Habitatge de 50 m2 al qual la propietat pretenia transformar-lo al nou ús i confortabilitat dels espais, donant a una de les habitacions un multiple ús.

Al saló s'ha instal·lat un moble amb unes lames separadores que és l'element singular que transforma l'espai de l'habitació en espai lluminós o privat.

A la cuina s'ha creat una taula enpenínsula soportada sobre una estructura lleugera per a evitar qualsevol suport inferior i donar aquesta lleugeresa.

Al bany s'ha modificat l'accés i distribució anteriors jugant amb una il·luminació indirecta.

S'ha proposat donar el mateix tipus d'acabat de color fusta en tot l'habitatge, incloent els tiradors de les portes dels armaris existents que també s'han lacat.

Logo

© Drets dautor. Tots els drets reservats.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.