Nosaltres

Som el producte de la integració d'un equip de professionals amb més de 30 anys d'experiència en un sector. el de la reforma i la rehabilitació, on son necessaris uns coneixements tècnics que permetin realitzar des dun bona bona proposta, el projecte, la planificació i direcció d'obra, tot cuidat fins al detall. 

David Albert

Tècnic Superior en Reformes d'Interior

Persona amb reptes que no es rendeix fàcilment, amb experiència en gestió. 

Després de tots aquests anys,   el meu objectiu principal és evolucionar en el sector de manera que cerco situacions que em permetin realitzar-ho.

Actualment presideixo el Gremi de Reformes d’Interior de Catalunya, motivat per a donar la millor imatge en la reforma d'interior.

Emilio Asensi

Arquitecte

Amb experiència en projectes residencials i equipaments, he col·laborat amb altres despatxos professionals i amb l'administració.

El meu objectiu es crear espais que inspirin i millorin la qualitat de vida.

 

 

Leila Albert

Tècnica en Reformes d'Interior

La familia és la meva passió, i l'atenció al client la meva gran dedicació., això em permet comprendre les necessitats dels nostres clients. 

Logo

© Drets dautor. Tots els drets reservats.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.