Nosaltres

Som el producte d'integració d'un equip de professionals amb més de 30 anys d'experiència, un sector de la reforma integral on son necessaris uns coneixements tècnics que permetin realitzar des de un bona bona proposta, el projecte, la planificació i direcció d'obra, tot cuidat fins al detall. 

David Albert

Tècnic en reformes d'interior

          Persona amb reptes que no es rendeix fàcilment, amb experiència en gestió.                    Després de tots aquests anys,   el meu objectiu principal és evolucionar en el sector de manera que cerco situacions que em permetin realitzar-ho.
  Actualment presideixo el Gremi de Reformes d’Interior de Catalunya, motivat per a donar la millor imatge en la reforma d'interior.

Emilio Asensi

Arquitecte

 La meva passió és l'arquitectura, i així ho transmeto als nostres projectes.                                                He exercit en obra nova i com a facultatiu en Ajuntaments el que m'ha conduit fins a poder avaluar  les necessitats del nostre dia a dia, el que hem fa meditar sobre, el com, millorar els nostres espais.

Només has de provar-ho.

 

Leila Albert

Tècnica en reformes d'interior

La familia és la meva passió, i l'atenció al client la meva gran dedicació., això em permet comprendre les necessitats dels nostres clients. 

Logo

© Drets dautor. Tots els drets reservats.