Els nostres banys

Rambla Badal  Barcelona

La'objectiu era optimitzar l'espai per convertir el petit bany maximitzant l'espai pera a incloure un plat de dutxa, i convertir-lo en un bany acollidor, amés amb economia de colors: blanc, gris i negre.

Cada element ha estat escollit cuidadosament.

Martí Codolar  Hospitalet

Rarament actualment mantenim banyera quan realitzem la reforma de bany, en aquesta situació els nostres joves clients formen una gran familia amb ús habitual i necessari de la banyera. Mantenint l'inodor Geberit model Icon tot aprofitant la linea que ens marca el pulsador aprofitem per a  encobrir l'inodor amb un moble separador a mida, tot aprofitant una il·luminació personalitzada amb aquesta tira de led

Aragó  Barcelona

La idea principal treballada amb el client 

 era la de millorar la funcionalitat del bany

Ventura i Gassol  Sant Feliu de Llobregat

En una reforma integral vam actualitzar el bany substituint la banyera per un plat de dutxa i guanyant en espai per millorar l'accessibilitat.

Rambla Catalana  L'Hospitalet

Vam substituir banyera per plat de dutxa i vam aprofitar per actualitzar el bany

Finestrelles Hospitalet

En aquest bany es pretenia donar-li un major rendiment en el seu ús passant de ser un bany accessori a un esencial. Vam apostar per una paleta de colors uniforme creant una atmósfera relaxant, una de les preocupacions era crear la sensació d'espai, els mateixos clients actualment tenen aquesta sensació visual d'haver-ne augmentat.

Amb aquest projecte queda demostrat que el bany és quelcom més que un espai funcional, és un ambient on podem conjugar el confort, l'éstètica i la funcionalitat.

 

 

PlaçaMaragall Barcelona

 Aquesta reforma de bany es va enfocar en crear un espai que combinés funcionalitat, estil i accessibilitat. Es van incorporar peces de gran format de ceràmica, no només per la seva estètica moderna, sinó també per la capacitat per minimitzar les juntes i facilitar-ne la neteja. El vàter suspès afegeix un toc d'elegància i contribueix a maximitzar l'espai disponible, mentre que el disseny ergonòmic el fa més accessible per a persones de totes les edats.

 En resum, la reforma del bany no només busca millorar-ne l'aspecte visual, sinó també crear un espai funcional i segur per a tots els usuaris, amb especial atenció a les necessitats puntuals.

 

 

Independència Barcelona

Aquest bany es part d'execució d'una reforma integral en el qual es pretenia trobar una singularitat entre modernitat i espai. 

La Col·lecció de ceràmica ens convida al meravellós món de les combinacions atrevides i descarades. Un elogi a la renovació, a l'alliberament de la creativitat i a la recerca de l'elegància. Gràcies a aquestes propostes ceràmiques ens endinsem a una manera particular d'entendre el disseny sense prejudicis

Padilla Barcelona

En aquest projecte, part d'una reforma parcial d'un immoble, vam dur a terme una emocionant reforma de bany que no només va transformar l'espai, sinó que també va complir la demanda dels nostres clients. destacant el desafiament de reubicar completament el bany dins de l'habitatge, realitzat amb èxit gràcies a la nostra experiència i atenció al detall.

La clau d'aquesta renovació va ser la combinació seleccionada acuradament de materials, utilitzant ceràmica de gran format amb un acabat marbrejat, que no només va afegir un toc de luxe a l'espai, sinó que també va crear una atmosfera elegant i contemporània. Complementant aquesta elecció, incorporem fustes nobles als mobles a mida, aportant calidesa i sofisticació a l'ambient.

Una de les característiques més destacades daquest projecte va ser la inclusió d'un sistema d'inodor suspès,  optimitzant l'espai disponible, i també va proporcionar un aspecte visualment net i elegant. A més, el nostre equip va crear un impressionant moble de bany a mida, dissenyat específicament per adaptar-se a les necessitats i desitjos dels nostres clients.

En conjunt, aquesta reforma de bany no només va demostrar la nostra capacitat per complir els requisits únics de cada client, sinó també la nostra habilitat per combinar disseny innovador. Si busques transformar el teu bany en un oasi de confort i estil, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per explorar les possibilitats junts !

 

 

Juan de Garay Barcelona

En aquesta renovació de bany, ens enfrontàvem a canviar la ubicació de l'accés, una decisió que va permetre una reorganització intel·ligent de l'espai i va millorar significativament la seva accessibilitat. 

Per a garantir una experiència còmoda instal·lem un plat de dutxa amb accés sense obstacles, eliminant qualsevol barrera física que pogués dificultar l'accès. 

Vam crear un moble de bany a mida, completament personalitzat per satisfer les necessitats i preferències dels nostre client. 

Per unificar el disseny i crear una estètica cohesiva, optem per utilitzar ceràmica de gran format a tot el bany. Aquesta elecció no només simplifica visualment l'espai, sinó que també afegeix un sentit d'amplitud i elegància.

La nostra renovació del bany no només es tracta de canviar la ubicació i millorar-ne l'accessibilitat, sinó de crear un espai que sigui funcional, estèticament atractiu i adaptat a les necessitats. Si estàs buscant transformar el teu bany en un lloc que reflecteixi el teu estil, contacta'ns per començar a treballar junts en el teu projecte.

 

 

Logo

© Drets dautor. Tots els drets reservats.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.