Les nostres integrals

Independencia  Barcelona
Reforma integral d'un habitatge

Proposta amb esperit valent tant pel que fa a la distribució com pels acabats, podeu veure amb el link una realitat en 3D de la reforma.  És important quan penseu en la reforma que voleu, mantenir el contacte amb l'empresa que determineu us realitzi l'obra, d'aquesta manera podreu donar a conèixer totes les vostres necessitats, i la planificació serà més encertada pels vostres interessos.

No deixeu de veure l'enllaç us podreu desplaçar pel pis...    

 ttps://realityview.es/tour/?m=7yGUC2Au6yp 

Juan de Garay  Barcelona
Reforma parcial d'un habitatge

Habitatge de 50 m2 al qual la propietat pretenia transformar-lo al nou ús i confortabilitat dels espais, donant a una de les habitacions un multiple ús.

Al saló s'ha instal·lat un moble amb unes lames separadores que és l'element singular que transforma l'espai de l'habitació en espai lluminós o privat.

A la cuina s'ha creat una taula enpenínsula soportada sobre una estructura lleugera per a evitar qualsevol suport inferior i donar aquesta lleugeresa.

Al bany s'ha modificat l'accés i distribució anteriors jugant amb una il·luminació indirecta.

S'ha proposat donar el mateix tipus d'acabat de color fusta en tot l'habitatge, incloent els tiradors de les portes dels armaris existents que també s'han lacat.

Padilla  Barcelona
Reforma parcial d'un haitatge

Habitatge de 60 m2 al qual la propietat pretenia transformar-lo al nou ús i confortabilitat dels espais, donant a una de les habitacions un multiple ús.

 

Ventura Gassol Sant Feliu
Reforma integral d'un haitatge

Habitatge de 80 m2 en el qual la finalitat principal era reformar els dos banys i la cuina, exclusivament per qüestió de calendari, doncs els clients havien de lliurar el seu habitatge habitual  on vivien anteriorment per la seva venda i l'accés dels nous propietaris. Davant la nostra proposta d'acostant la cuina fins a integrar-la al menjador i diferenciar els espais entre dia i nit acabem conjuntament convençuts que la proposta més encertada és la de la reforma integral de l'immoble.

 

Logo

© Drets dautor. Tots els drets reservats.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.